mobil

Köpte mig en ny mobiltelefon igår. Den andra telefonen jag hade var gammal - gammal om man säger så. Den har varit en reservtelefon sen jag tappade min andra i en stentrapp så den gick sönder. Men den har funkat ganska bra ändå. Men nu sitter jag här med en sk touchtelefon. Det var ett helt företag innan man kom igång med den ...inloggningar och lösenord  och jag vet inte allt som skulle skrivas in. Och ni vet väl hur det är. . .Man får göra det om och om igen innan man lyckas göra rätt.  Jag sa till Hasse: Tänk vad bra det hade varit om de hade skickat med en instruktionsbok för att visa HUR MAN KOMMER IGÅNG MED SIN NYA TELEFON. Men vi fick igång de viktigaste funktionerna i alla fall.
Senare på kvällen när jag skulle gå och lägga mig. . .vad tror ni jag hittade underst i kartongen där mobilen legat?  JUST DET  Beskrivningen .
Det är svårt att välja vad man vill ha för mobil när man ska byta. Det måste kännas rätt liksom .Precis som med ens partner. Den ska ju vara med mig nästan överallt den här lilla manicken. . . .Den måste vara lätt att handskas med den....måste kännas rätt när man håller den i handen. . .Måste helt enkelt känna sig bekväm med den . . . Vi kommer ju ha en tid framför oss tillsammans. . . 
Men jag TROR att jag har hittat en mobil nu som passar mig. Och vad det gäller livsparner så VET jag att jag funnit den rätta.





Lördag 18 juni

Nu är snart lördagen till ända. Hade en trevlig kväll igår med dans på  Jacobs Loge ....förutom att jag hade huvudvärk och lite ont i ben och knän. Men jag dansa så mycket jag kunde och orkade .
I morse när jag vaknade var huvudvärken fortfarande kvar...Och jag tror inte att det berodde på vinet jag drack till maten igår kväll. 3 glas vin är ju inte mycket ? ?

Hasse och jag har haft mys med barnbarnet Michelle idag. Varit till lekparken och gungat Varit till syrran där Michelle fick spela trummor med Johanna m.m

Nu ikväll har vi grillat med mina underbara barn .Grillmästare var som vanligt min kära Hasse. Han är bäst på att grilla ...det bara är så..så därför får han oftast sköta det.

Det är så mysigt när man kan sitta ute och grilla för då känner man att sommaren är här.



Nej nu är det kväller och sängen väntar. God natt alla vänner.

Fredag och dans !

Det är fredag och vädret är inte det bästa. Jag som är långledig ända till Tisdag morgon. Hade tänkt göra så mycket i helgen. Plantera blommor till balkongen , Försöka ta mig upp till badet och simma lite , grilla lite gott tillsammans med mina barn m.m . Men vem vet. . . helgen har ju bara börjat än. Det blir säkert bra väder på Lördag o söndag.... så varför sitta här och gnälla redan nu . . .det är ju dumt.

Ikväll bär det nog av till Jacobs loge för att svänga sina lurviga  till tonerna  av Casanova . Om jag bara inte hade så ont i kroppen. Ont i ryggen efter att stått krökt och rensat rabatter , tung i benen och ont i fötterna efter allt stående på jobbet den sista veckan. Men kommer jag bara iväg så glömmer jag säkert det onda. För att bugga är ju så himla kul.

                          

Och roligast av allt är ju när jag får dansa med min älskade Hasse.


Buzzador

Buzzador

Jag är en Buzzador och vill nu dela med mig av lite information om vad en buzzador gör.

Buzzador är en marknadsföringskanal där du som Buzzador får prova nya tjänster och produkter och sedan berättar du för dina vänner och ger dom information. Du delar med dig av dina erfarenheter om produkten och vad du själv tycker om den. Du delar ut varuprover till dina vänner så att de själva får prova en tid och följer sedan upp vad de tycker om produkten.
Sedan skickar man in blixtrapporter om sina buzzningar om hur det går och det sista man gör är att skicka en slutrapport .

Min kampanj just nu är Tandkräm



Pepsodent Anti-Age som hjälper till att motverka 5 ålderstecken.

1. Uppdraget tandkött
2. Erosion av tandemaljen
3. Förlorad vithet
4. Tandköttsproblem
5. Ilande tänder



Så här såg mitt kampanjpaket ut när jag fick det i brevlådan. En stor tub tandkräm , en tandborste och 15 st småtuber att dela ut till mina vänner. Har nu 14 dagar kvar tills jag ska lämna slutrapport till buzzador. Hoppas sedan på många fler och roliga uppdrag att få buzza om. Ni kommer säkert att få höra om mina kampanjer fler ggr.


Gör som jag : BLI EN BUZZADOR.


Dagens lunch!

Idag blev det lättlunch


Mojjen!

Nu har korvmojjen i Fjugesta sett sina sista dagar. I Söndags var det sista dagen det serverades mat där. Ok/Q8 (där jag jobbar) håller på att bygga upp en helt ny station och då finns det inte plats för korvkiosken . Man får inte ha byggnader så nära bensinpumparna så därför måste den bort. Nu får vi på Ok/Q8 sälja korv , mos , hamburgare m.m när den nya stationen blir klar. Ska bli kul med lite nytt att göra på jobbet och framförallt nya och fräsch butikslokal och tvätthall. Det behövs verkligen.

Men en liten epok går trots allt i graven. Mojjen har ju i alla tider varit en samlingspunkt för bygdens ungdomar så jag vet att många tycker det är sorgligt att den tas bort.  Men kanske vi får in dom till oss för att köpa lite kvällsmat i fortsättningen . Der får vi hoppas på .



Leva och bo-mässa.

Lördagen den 4/6 öppnade vårat utomhusbad i Fjugesta. 40 olika företag från vår kommun var med och visade upp sig. Jag och två kolleger till mig var också på plats under dagen för att prata om vårt ok/q8 visa-kort och dess fördelar. Vi visade också ritningar på hur vår nya bensinstation kommer att se ut när den blir klar vilket beräknas bli i början på oktober. Det var en mycket trevlig och givande dag . Alla kunder som skrev en ansökan på Q8-visa-kort  under dagen fick en påse med bilvårdsprodukter och en trisslott med sig hem .Vi fick in 40 ansökningar och ut av dom fick jag ut hela 24 st. Vi hade också lite gratisprylar att dela ut som tex kepsar, svettband , påsförslutare , flaggor m.m
Och till många barns förtjusning så hade vi också en hoppborg med oss som naturligtvis var gratis att hoppa i.

Jag tycker såna här tillställningar är så himla kul. Bara att få komma ut och ta sig tid att prata med kunderna i stället för att stå bakom en kassadisk och möta dom tror jag är jätteviktigt.
Här kommer några bilder från vårt företag



Jag och Magnus står och pratar med Johnny medans Lena står och inväntar fler kunder.




Hoppborgen.

1-årskalas

Igår den 31/5 fyllde mitt lilla barnbarn 1 år. Tänk vad tiden går fort. Dagar , veckor och månader bara springer iväg. JAG HINNER INTE MED . . . Ibland önskar jag att dyngnet hade lite fler timmar... det är så mycket jag vill göra men hur ska man hinna med allt ?
Jag är i alla fall glad att mitt lilla barnbarn bor bara tvärs över gatan så jag får vara med och se hur hon utvecklas dag för dag. Träffar henne nästan varje dag , om så bara en liten stund. Igår hade hennes mamma ordnat med kalas för den lilla. Temat var Nalle Puh . Tårtan var jättefin och god. Michelle fick lite kläder och ett princesstält utav mig och Hasse. När jag skulle sätta upp tältet var jag tvungen att sitta inne i tältet för att få upp det och det gick ju bra... tills jag skulle ut ur tältet. Jag fick åla mig ut.. Ha ha ha Öppningen var inte speciellt stor...



Michelles morbror Rickard har varit här och provsmakat tårtan innan vi andra gäster kommit.

Änglagård

Nu har Colin Nutleys tredje film om Änglagård kommit ut på dvd. Köpte den när jag var i Ullared och tittade på den härom kvällen. Eftersom jag har sett de första två filmerna som jag dessutom tyckt varit riktigt bra och kan se om och om igen så var jag lite förväntansfull på hur Colin skulle ha lyckats den här gången. Men .... ja vad ska man säga ?
Inte lika bra som jag hade hoppas på. Lite för mycket tillbakablickar på föregående filmer.. Hände inte så mycket ...
lite för tam handling . Inte lika bra som de andra två enligt mitt tycke. Men skådespelarna är ju bra måste jag ju säga.

Vad tycker ni om Colin Nutleys filmer om Änglagård? Har ni sett dom?



RSS 2.0