Bio

Hej. Var på bio här en dag. Vet inte när jag var iväg senast. Det är så långt mellan biobesöken så jag kommer aldrig ihåg vad jag såg senast. Men nu fick jag plötsligt lust att gå och titta på nåt roligt. Kände för att få skratta riktigt mycket. Så jag tog med mig Hasse , Johan och Rebecka in till Örebro och gick på filmstaden. Vi skulle se The STIG HELMER STORY.  Ja inte skratta jag så mycket under filmens gång ...det kan jag ju säga. Jag har kanske fel sorts humor. Men jag brukar tycka att Lasse Åbergs Filmer är bra.. Men tyvärr ....bättre har jag sett...  Men ni som inte sett den än ska absolut gå och se den för ni har kanske annan filmsmak än jag och vem vet.....ni kanske får skratta jättemycket. Kram på er!


Jul och nyår 2011

Har varit dålig att blogga ett tag men här kommer lite av vad som hände under jul och nyår.
Vi gjorde som alla andra duka upp bordet och inväntade våra gäster.



Lagade mat i massor. Levde på rester i flera dagar.



Jansson , omelett , gratäng , köttbullar



Korv , skinka , sylta , rödbetssallad , nubbe,sill, lax m.m





Och så kom gästerna ! Alla fyra barnen var hemma ,min mamma , min syster med sin två barn. Hasses mamma o pappa och så lilla barnbarnet Michelle förstås.



De minsta barnen väntar på Tomten .



Och till slut kom han och delade ut alla klapparna .



Roligast var att se Lilla Michelle när hon fick sina paket. Hon visste inte riktigt hur hon skulle bete sig mot Tomten


Sen blev det  nyår! Den firade vi tillsammans med mina fyra barn och ett par kompisar till dom. Det blev god mat som Hasse lagat iordning  och vi hade en trevlig kväll. De äldsta barnen och deras kompisar firade på riktigt ordentligt och det blev ganska hög ljudnivå här hemma ett tag. Både på dom och på stereon. sen drog de ut på annat håll och vi pustade ut i soffan och lyssnade på Beppes Godnattstund och väntade in det nya året.

Sen kom tolvslaget. Jag ,Hasse ,johan och Rebecka skålade in det nya året med lite Cinzano Asti



Ja det var i korta drag lite om min jul och nyår.Önskar er alla ett riktigt bra 2012.
Ska försöka att bli en bättre bloggare från och med idag.

RSS 2.0