Textproblem !

Hade problem med texten till mitt inlägg om gi-paj. Vit text på ljus bakgrund blev inte så bra. Försökte på alla vis att ändra det men lyckades inte och orkade inte skriva om allt. Hoppas ni kan tyda receptet ändå.



GLÖM INTE ATT PROVA ATT GÖRA PAJEN!

Gi-paj

Idag blev det en gi-paj till lunch. En Paj som är gjord utan vetemjöl och blir sååå god. Tycker i alla fall jag och min sambo.
En paj som man kan variera efter tycke o smak.  Idag blev det en paj med tonfisk o lök för våran del.




Här får ni receptet .

Pajskal:
4 ägg
1 dl grädde
- vispa ihop ägg och grädde och häll i en smord form. 
- Grädda i ugnen i 200 grader i ca 5 min tills pajskalet blivit " torrt " och fått lite gyllene färg.

Ta ut pajen och lägg på valfria ingredienser som tex tonfisk o lök, Räkor,pepperoni salami (starka korvskivor )eller en köttfärsröra.

- Blanda 2 dl riven ost
- 1 dl grädde
- 0,5 dl creame fraice
Häll denna blandning över pajen och lägg några skivade cocktailtomater över.

Grädda i ugnen ca 10-15 min eller tills ytan fått fin färg.
Ta ut den ur ugnen och strö över lite pizzakrydda eller timjan eller annan krydda som passar ihop med de övriga ingredienserna.


Sommaren 2011

Vart tog den vägen? Sommaren menar jag. Den gick alldeles för fort. Vår semester bestod av flytt. Efter fyra år av vårt särboförhållande så har vi äntligen fått ett riktigt liv tillsammans. HÄRLIGT.
Samtidigt som Hasse flyttade ut ur huset och hem till mig så flyttade hans föräldrar från Haparanda och in i hans hus. Ni förstår ju själva vilken röra det blev till slut. Flyttkartonger överallt.
images2images2

Men nu bor vi tillsammans och det är bara så UNDERBART.

SEMESTER? GLÖMDE VI DET? Nej men det fanns liksom ingen tid till det. Det fick bli några små dagsturer.Åkte till Bergs slussar i Lidköping en dag och tittade. Kom inte så mycket båtar den dagen men fick se när Wasa Lejon slussades.



Avslutade dagen i Motala med ett restaurangbesökför att stilla hungern och sedan satt vi bara och njöt en stund nere vid småbåtshamnen.




Den 4 augusti firade Hasse och jag våran 4-årsdag med att ta en ålandskryssning.Den helgen njöt vi verkligen av Vackert väder, god mat o dryck ,Dans på båten (bugg såklart)Och nya bekantskaper. Att sitta uppe på däck när båten gick och se ut över Stockholms skärgård var jättehärligt.


Här sitter jag med en god smirnoff ice på båten i den ljumma sommarkvällen >3


Hasse intar en kall öl.


Härlig stund i solskenet.

Tillbaka!

Hej alla där ute. Har varit dålig med att blogga i sommar. Har inte bloggat alls . Det har inte varit kul helt enkelt att skriva i bloggen bara för jag har ju ingen som besöker den..förutom mina döttrar. Samtidigt är jag ju lite feg och vågar inte lämna ut adressen eller tala om att jag har en blogg. Hur ska man komma över det?  För det är ju roligt att kunna dela med sig av av vad som händer i ens liv och dela erfarenheter med andra . Ska ta mig i kragen nu och börja skriva igen. Ska sätta mig ner nu och summera vad som hänt i sommar så kommer det nog lite nya inlägg snart. Ja kanske redan senare idag. Ha de gott :)

RSS 2.0