Ullared den 25/5- 2011



Igår var jag och mina döttrar till gekås i Ullared och shoppade loss. För tjejerna så var det första gången de var där och de var riktigt nöjda med dagen. Resan startade kl 5.45 så det blev att stiga upp tidigt på morgonen. När vi var framme kl 10.30 så var det bara att gå rakt in och börja fylla upp kundvagnen. Inte så mycket folk som tur var så vi slapp att köa för att komma in och det var heller inga långa köer vid kassorna.Det viktigaste den här dagen var att hitta lite kläder till oss själva och till mitt lilla barnbarn Michelle . . och vi lyckades ganska bra med det.



Den här Lammfiltspläden i Härligt lila färg köpte jag. Den ska jag ha och mysa under framför tv:n i vinter.




En ny handväska för 99 kr. Det finns jättemycket väskor att välja på . Jag hittade den här som passade mig. Det roliga är att mina döttrar på 15 och 23 år tyckte att jag valt en snygg väska. Känns ju bra :) De hade lika gärna kunna sagt att det var en " tantväska " Men de brukar säga vad de tycker så jag tror på dom.



En hel del badrumsartiklar fick vi med oss hem också.



Lite lukta gott till grabbarna som var hemma köpte vi också.

Men allt är inte billigt i Ullared så man bör nog titta efter i affärerna hemma först innan man åker om det är nåt speciellt man ska ha tag på. För vissa saker kan du köpa billigare på Ö&B till exempel.


Precis innan vi skulle gå till kassorna träffade vi på den här mannen som vi frågade om vi fick ta ett kort på



Tv-Kändisen Morgan som jobbar på Lagret i Ullared.

Ca kl 22:30 var vi hemma igen. LITE FATTIGARE , LITE TRÖTTA  MEN  NÖJDA OCH GLADA.

Månen!

I Måndags kväll (16 Maj) när jag åkte hem från jobbet så var det riktig fullmåne ute. En sån otroligt fin måne lyste upp himlen denna kväll. När Hasse kom hem tog vi fram stjärnkikaren och tog ett kort på den . Så här såg det ut :






Helt fantastiskt vad man kan se bra med en riktig stjärnkikare.  Vi såg mycket bättre än vad bilden visar .



vår!

Måste bara visa en bild på vårt blommande körsbärsträd. Otroligt fint när det blommar .




Vi får väl se om det blir några bär i år. Förra året blev det ingenting.



Hårfärgning

Hej. Har varit jättedålig på att blogga ett tag . Tyckte att jag kom igång bra när jag starta min blogg men sen var det som om fantasin bara försvann. Visste inte vad jag skulle blogga om.... Måste ju vara nåt som är intressant för andra att läsa också. Men å andra sidan är det nog inte så många som har hittat min blogg och läser den , förutom mina döttrar. Men jag gör ett nytt försök.

Idag ska jag färga mitt hår. Känner mig inte riktigt tillfreds med mig själv när färgen håller på att försvinna ur håret.
Jag har i många år användt GOODWELLS  skumtoning. Har funkat jättebra och varit lätt att hantera själv. Men till min fasa så har min färg i skumtoning utgått. Jag fick nästan panik..... vad ska jag göra nu ? ? ? ?

Men nu har jag varit och köpt toning i samma färg och märke. Lite mer besvärligt att använda och göra på sig själv , men min dotter har lovat att hjälpa . Vi får hur resultatet kommer bli.




skumtoning




Intensivtoning

RSS 2.0