Hunden- människans bästa vän



Det här Bellen ... Hasses hund. ... Han blir så glad när man varit borta en stund (räcker med att man bara varit till brevlådan) så när man kommer tillbaka så tar han alltid en sko och springer runt med. Så när man ska gå ut så händer det ofta att man bara har en sko som står på sin plats i hallen. Bara att börja leta igenom huset. En go och supermysig hund.

Läste idag om schäfern Mitzi Som blev först i världen med att få protes. Hon förlorade bakbenet när hon blev trampad av en häst. Veterinären fick amputera hennes högra bakben. Nu springer hon igen med en benprotes i form av en ny tass -och fotled.  Tänk vad det går att göra i alla fall.

Annika Östberg ( Sveriges mest omtalade livstidsfånge) berättade i en artikel att när hon satt i fängelse i USA så fick de plötsligt en dag möjligheten att ta hand om och utbilda hundar. 20 st  fångar av de två tusen kvinnor som satt där fick chansen att ta hand om varsin hund.

Maria Montazami....Hollywoodfrun som älskar tofsar..tar med sin lilla vovve på hundsalong varannan vecka. Där blir hunden badad , torkad , kammad , klippt och får klorna filade. Snacka om äkta hundkärlek.

Så ett råd till alla som känner sig ensamma...skaffa en hund. Det kan bli en vän för livet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0